Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A 10 éves Mamma Mia musical a BOK Csarnok színpadán lesz látható! Jegyek itt!

2023.05.19 Ingyenes Programok

A 10 éves Mamma Mia musical a BOK Csarnok színpadán lesz látható! Jegyek itt!

2023. december 1-én és 2-án a BOK Sportcsarnokban lesz látható a Mamma Mia musical. Minden előadáson meglepetésvendégek is fellépnek majd. A legendás Abba dalokból készült musical csak itt lesz látható majd az évadban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt.

A Madách Színház 10 éve tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz ragaszkodtunk. A hosszú tárgyalási folyamat után mostanra sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhet a darab a magyar nézők elé, a világon először, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség.

A Madách Színház a világhírű produkciók non-replica változatainak sorát 1983-ban a Macskákkal indította, amikor is a londoni ősbemutató után egy évvel saját rendezésben állíthatta színpadra Szirtes Tamás a nagysikerű Webber-musicalt. Azóta a színház folytatta ezt a hagyományt, így ugyancsak non-replica változatban lett a magyar nézők kedvence Az Operaház Fantomja 2003-ban, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Volt egyszer egy csapat, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Producerek, vagy a Mary Poppins.

A Mamma Mia! musical szereplői castingon kerültek kiválasztásra, amelyen decemberben 7 nap alatt több mint 300-an vettek részt.

2023. decemberében lesz látható a BOK Csarnok színpadán a Madách Színház előadása.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán színpadra lépnek a SIX koncertmusical királynéi: Zsitva Réka, Csonka Dóra, Gadó Anita, Kardffy Aisha, Peller Anna és Gallusz Nikolett is. De hogyan találkoznak VIII. Henrik feleségei Donnával és a Mamma Mia! sztárjaival? Legyen ez meglepetés!

A Mamma Mia! előadás szereposztása a BOK Sportcsarnokban:
Donna Sheridan: KOÓS RÉKA
Sam Carmichael: SASVÁRI SÁNDOR
Bill Austin: HAJDU ISTVÁN
Harry Bright: WEIL RÓBERT  
Tanya: DÉTÁR ENIKŐ
Rosie: SÁFÁR MÓNIKA
Sophie Sheridan: MURI ENIKŐ
Sky: KISS ERNŐ ZSOLT
Lisa: PACSKÓ DÓRA
Ali: MAGYAR KRISZTINA
Pepper: NÉMETH GÁBOR           
Eddie: BERÉNYI DÁVID


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - IngyenesProgramok.hu 2021-2024