Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz új műsora! Jegyek itt!

2023.09.07 Ingyenes Programok

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz új műsora! Jegyek itt!

A jégcirkusz, az vízi cirkusz és a többi élmény után újabb műsorral kápráztatja el a közönségét a Fővárosi Nagycirkusz. Ha egy felejthetetlen cirkuszi élményre vágyik, akkor látogasson el a Fővárosi Nagycirkuszba, és élvezze a cirkusz varázslatát a legújabb műsoruk keretében.

A cirkusz világa mindig is lenyűgözte az embereket, és a Fővárosi Nagycirkusz új műsora garantáltan nem lesz kivétel. A látványos produkciók és előadások egyszerre hagyományosak és modernek, és minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató élményt nyújtanak.

Az új műsorban újra találkozhatunk a cirkusz hagyományos elemivel is azonban a Fővárosi Nagycirkusz mindig is arról volt híres, hogy újításaival és különleges produkcióival előre mutatóan közelíti meg a cirkusz műfaját. Az idei év sem kivétel, és számos egyedi és lenyűgöző attrakciót láthatunk.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS ELŐADÁSOK!

FIGYELEM!
A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - IngyenesProgramok.hu 2021-2023