Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

EDDA Művek 50 Aréna koncert 2024-ben! Jegyek itt!

2023.04.19 Ingyenes Programok

EDDA Művek 50 Aréna koncert 2024-ben! Jegyek itt!

Ez az este teljesen rád vár, hogy együtt ünnepeljük az egyik legikonikusabb magyar rockzenekar történelmi évfordulóját. Az EDDA Művek már öt évtizede szórakoztatja a közönséget a saját, egyedülálló stílusával, és most újra bizonyítani fogják, hogy miért olyan különlegesek. A koncerten megszólalnak a legnagyobb slágereik. Az EDDA Művek 50 Aréna koncert 2024. március 9-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit 2024. március 9-én, a Papp László Budapest Sportarénába.

Az elmúlt évtizedek során több millió eladott album, generációkon átívelő megannyi sláger, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, szakmai díjak és kitűntetések köthetők a nevükhöz. A magyar zene egyik örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői lettek, pályafutásuk során keményen megküzdöttek ezért a státuszért. Lelkesedésük és munkásságuk a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetével övezve.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

2024. március 9-én a Budapest Arénában együtt lehetünk részesei a rocktörténelem egyik meghatározó pillanatának. Ez az este az EDDA Művek pályafutásának egyik jeles állomása lesz, ahol megidézik az elmúlt 50 év meghatározó pillanatait a „bakancsos” időktől napjainkig. Egy hatalmas rock-ünnep lesz az inkonikus zenekarral, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - IngyenesProgramok.hu 2021-2024