Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ezeregy éjszaka musical a Magyar Színházban! Jegyek itt!

2023.07.05 Ingyenes Programok

Ezeregy éjszaka musical a Magyar Színházban! Jegyek itt!

Sztár szereposztással érkezik a Pesti Magyar Színház az új musical előadása ősszel! Stohl András, Trokán Nóra, Jenes Kitti, Pásztor Ádám és Tasnádi Bence is szerepet kapott Geszti Péter Ezeregy éjszaka című world musical előadásában.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. 

Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon. A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

Az Ezeregy éjszaka musical 2023-tól Budapesten a Pesti Magyar Színházban látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A többes szereposztásban debütáló előadás főszerepeiben többek között látható lesz Stohl András, Trokán Nóra, Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Bányai Kelemen Barna, Rancsó Dezső, Fillár István, Márkus Luca, Pásztor Ádám, Tasnádi Bence, Szatmári Attila, Barsi Márton is.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - IngyenesProgramok.hu 2021-2024