Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Peppa Pig LIVE - Helyszínek, előadások és jegyek itt!

2022.10.29 Kovács Ádám

Peppa Pig LIVE - Helyszínek, előadások és jegyek itt!

Peppa, Zsozsetta, Papa malac, Mama malac vagy éppen Chloé sok gyerek kedvence Magyarországon és külföldön is. A népszerű mese szereplői Győrben, Budapesten, Szegeden és Debrecenben is várják a Peppa malac rajongókat. Egy igazán látványos és különleges élmény vár most a rajongókra.

Peppa, Zsozsetta, Papa malac, Mama malac vagy éppen Chloé neve minden Peppa malac sorozat rajongó számára ismerősen cseng. A Minimax és a Nickelodeon egyik legnépszerűbb meséje új módon kel életrer. A legismertebb szereplőkkel érkezik ugyanis a Peppa Pig LIVE előadás.

Ráadásul országszerte élvezhetjük az előadást. Debrecen, Győr, Budapest és Szeged is a turné állomásai közt szerepelnek. A teljes turné lista és online jegyvásárlás ide kattintva!

Peppa kissé pimasz és parancsolgató, ugyanakkor bájos és szeretnivaló kismalac.
A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George vagyis Zsoli mindig tanulnak valami újat.

A népszerű mese szereplői most élőben lesznek láthatóak. A különleges előadáson így minden Pappa malac rajongóra hatalmas élmény vár. Élvezd élőben a különleges előadást.


 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - IngyenesProgramok.hu 2021-2023